Lidhja e moderatores Rudina Dembacaj me ish-deputetin Mark Frroku prej kohësh është në qendër të vëmendjes mediatike dhe kjo pasi Dembacaj u divorcua me ish-bashkëshortin me të cilin ka edhe një vajzë të vogël.

Së fundmi kjo histori ka marrë sërish vëmendje.

Ditën e djeshme, aktorja dhe moderatorja e njohur ka treguar përmes disa postimeve në “Instagram” se vajza e saj, fëmijët, mbesat dhe nipi i Mark Frrokut janë pagëzuar.

Në postim ajo ka shkruar:

Sot ishte ditë shumë e veçantë për familjen tonë të madhe. Pagëzimi i të dy Viktoria-ve, Nardit, Ertës, Amantias, Leos dhe Markut. falenderoj zotin për këtë ditë.
Mirëpo ajo që ka rënë në sy është se pjesë e kësaj feste ka qenë edhe ish-bashkëshorti i saj Aleksi, ku sipas Rudinës ata kanë marrëdhënie shumë të mira së bashku.

Ajo ka postuar në “Instastory” një foto të vajzës së saj Viktorja në krahët e Aleksit.

Moderator Rudina Dembacaj’s relationship with former MP Mark Frroku has long been in the media spotlight, after Dembacaj divorced her ex-husband, with whom she also has a young daughter.

Recently, this story has received attention again.

Yesterday, the well-known actress and moderator showed through several posts on “Instagram” that her daughter, children, granddaughters and grandson of Mark Frroku have been baptized.

In the post she wrote:

Today was a very special day for our big family. The baptism of both Victoria, Nardi, Erta, Amantias, Leos and Mark. thank god for this day.
However, what has caught my eye is that her ex-husband Alexi was also part of this celebration, where according to Rudina they have a very good relationship together.

She posted on Instastory a photo of her daughter Victoria in Alex’s arms.