Shumë kanë qenë postimet me fëmijët që kemi parë ditën e sotme.
Për ditën e tyre, vogëlushët kanë marrë ditën e sotme dhurata dhe urime të shumta. Ndër to ka qenë edhe Viktoria, vajza e Rudina Dembacajt.

Aktorja ka postuar në rrjetet sociale video me dhuratën e të bijës, një biçikletë.

E lumtur për këtë surprizë, vogëlushja menjëherë ka tentuar ti jap. Në video shfaqet edhe partneri aktorit, Mark Frroku që ndihmon Viktoria të ngjitet mbi biçikletë.

Prej disa muajsh çifti po bashkëjeton së bashku me fëmijët e tyre që kanë nga martesat e mëparshme.


Many have been posts with kids we’ve seen today.

For their day, the little ones have received many gifts and congratulations today. Among them was Victoria, the daughter of Rudina Dembacaj.

The actress has posted on social media videos with the gift of her daughter, a bicycle.

Happy for this surprise, the little girl immediately tried to give it to me. The video also shows the actor’s partner, Mark Frroku, who helps Victoria get on the bike.

For several months now, the couple has been living together with their children from previous marriages.