Rudina Dembacaj dhe Mark Frroku janë martuar!

Ditën e sotme, aktorja e humorit i surprizoi të gjithë me publikimin e disa otove të realizuara në Bashkinë e Tiranës.

Ata nuk kanë bërë ende një ceremoni martesore, por kur kanë bërë celebrimin kanë qenë të pranishëm vetëm disa persona.

Pavarësisht kësaj, moderatorja premton se shumë shpejt do bëjnë edhe dasmën, teksa tani e tutje ajo mban mbiemrin Frroku.

“Marku dhe unë me besimin se dashuria është bekim, vendosëm edhe ta zyrtarizonim lidhjen tonë. Gëzuar me një vit mbarë plot lumturi nga familja jonë! Rud&Mark ( Shihemi ne dasëm)”- ka shkruar Rudina krah fotove.

Në fillim të 2020, Dembacaj konfirmoi lidhjen me Frrokun, duke postuar për herë të parë në rrjete sociale një foto përkrah tij.

Në rrëfimin e parë për lidhjen me Markun, aktorja tregoi se kjo marrëdhënie nisi pas ndarjes së saj nga ish-bashkëshorti, Aleksi.

Me këtë fundit ajo ka treguar se ruan super raporte, duke u bërë model për të gjithë prindërit e divorcuar.

Dembacaj mori në shtator porpozimin më të bukur për martesë nga Mark Frroku, duke i thënë “Po” përgjithmonë.

Propozimi ka ardhur si një surprizë e vërtetë për Rudinën, pasi Marku kishte përgatitur vetë gjithçka në detaje.

Aktorja ka zbuluar se ai i ka propozuar në një nga vendet më të bukura të Turqisë, Cappadocia, dhe momentin më të bukur të jetës e kanë fiksuar përmes disa fotografive.

Rudina Dembacaj and Mark Frroku are married!

Today, the comedian surprised everyone with the publication of some otos made in the Municipality of Tirana.

They have not yet done a wedding ceremony, but when they did the celebration only a few people were present.

Despite this, the moderator promises that very soon they will do the wedding, as from now on she bears the surname Frroku.

“Mark and I, believing that love is a blessing, decided to formalize our relationship. Happy a happy year from our family! Rud & Mark (See you at the wedding) “- Rudina wrote next to the photos.

In early 2020, Dembacaj confirmed his connection with Frroku, posting for the first time on social networks a photo next to him.

In the first story about the relationship with Mark, the actress showed that this relationship started after her separation from her ex-husband, Alex.

With the latter she has shown that she maintains super relationships, becoming a role model for all divorced parents.

Dembacaj received in September the most beautiful proposal for marriage from Mark Frroku, saying “Yes” forever.

The proposal came as a real surprise for Rudina, as Marku had prepared everything himself in detail.

The actress has revealed that he proposed to her in one of the most beautiful places in Turkey, Cappadocia, and the most beautiful moment of her life was captured through some photos.