Të jesh i dashuruar në kohët e sotme, është vërtet një fat pasi janë hapur pafund llafe se dashuria nuk ekziston.
Por përkundrazi, me deklaratat e dashurisë të Rudina Dembecaj ndaj ish-deputetit të PD-së, Mark Frroku, janë tepër të mrekullueshme.

Rudina Dembacaj, ka publikuar së fundmi një video nga udhëtimi me partnerin e saj, Mark Frroku, në Turqi.
Në videon që detajon udhëtimin disa ditor, Rudina, gjatë një darke romantike, dëgjohet kur thotë “o Mark Frroku, ta hëngsha buzën”.

Normalisht që këtë Rudina ja ka thënë në formë shakaje, ama nuk ngelet pas as humori i Frrokut, i cili i ka thënë: “do i postosh këto gjëra, ke lujt mendsh!”. Në fakt Rudina e ka publikuar videon dhe mund ta ndiqni më poshtë.

 

Being in love nowadays is really a fortune as endless rumors have been spread that love does not exist.

But on the contrary, with Rudina Dembecaj’s declarations of love for the former PD deputy, Mark Frroku, they are very wonderful.

Rudina Dembacaj, has recently published a video from the trip with her partner, Mark Frroku, in Turkey.

In the video that details the trip of a few days, Rudina, during a romantic dinner, is heard saying “oh Mark Frroku, I ate my lip”.

Normally, Rudina said this in the form of a joke, but Frrok’s humor is not left behind either, who said: “you will post these things, you are crazy!”. In fact Rudina has published the video and you can follow it below.