Në drekën e organizuar nga Delegacioni i Kongresit Amerikan në Vienë, në kuadër të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, deputetja Rudina Hajdari ka takuar aktorin e famshëm, Arnold Schwarzenegger.

Deputetja ka postuar në llogarinë e saj në Instagram dy foto me aktorin ndërsa shkruan se ai “nuk ka nevojë për prezantim.”

Hajdari ka zhvilluar takime edhe me senatorët amerikanë Ben Cardin dhe Senatorin Roger Wicker ku ka diskutuar për luftën kundër korrupsionit.

“Bashkë me Senatorin Ben Cardin dhe Senatorin Roger Wicker diskutuam rreth Ballkanit veçanërisht rreth Kosovës dhe Shqipërisë. Lufta kundër kurropsionit ishte kryefjala e të gjithëvë bisedave si mënyra më e mirë për fuqizuar institucionet dhe qytetarët tanë”, shkruan Hajdari.

At the lunch organized by the Delegation of the American Congress in Vienna, within the OSCE Parliamentary Assembly, MP Rudina Hajdari met the famous actor, Arnold Schwarzenegger.

The MP posted on her Instagram account two photos with the actor while writing that he “does not need an introduction.”

Hajdari also held meetings with US Senators Ben Cardin and Senator Roger Wicker where he discussed the fight against corruption.

“Together with Senator Ben Cardin and Senator Roger Wicker we discussed the Balkans, especially Kosovo and Albania. The fight against corruption was the theme of all conversations as the best way to empower our institutions and citizens,” Hajdari wrote.