Pakujdesia dhe paaftësia e dy mjekëve në qendrën shëndetësore në Shijak i kushtuan jetën një 36-vjeçareje. Margarita Keci, shkoi disa herë në qendrën shëndetësore pasi nuk ndihej mirë, por mjekët e përcollën për në shtëpi për gati tre herë. Me fjalët ‘magjike’ që mjekët shprehin gjithmonë, ik se s’ke gjë, 36-vjeçarja ndërroi jetë vetëm pak orë më vonë.

Familjarët të shqetësuar për gjendjen e Margaritës e nisën atë për në Spitalin e Durrësit. E reja iu nënshtrua ekzaminimeve me skaner dhe vizita për të mësuar më tepër rreth shqetësimit të saj. Por mbërritja jo në kohë e Margarita Kecit në Durrës, i kushtoi asaj jetën. Mjekësia ligjore pritet të hedhë më shumë dritë rreth shkakut të vdekjes së 36-vjeçares.

The carelessness and incompetence of two doctors at the health center in Shijak cost the life of a 36-year-old woman. Margarita Keci went to the health center several times because she was not feeling well, but the doctors escorted her home for almost three times. With the ‘magic’ words that doctors always say, go away because you have nothing, the 36-year-old passed away just a few hours later.

Concerned relatives about Margarita’s condition sent her to Durrës Hospital. The young woman underwent scanned examinations and visits to learn more about her concern. But the untimely arrival of Margarita Keci in Durrës, cost her her life. Forensics is expected to shed more light on the cause of death of the 36-year-old.