Familja Bytyqi nga Suhareka është tronditur në ditët e fundit, pasi dy anëtarët e familjes, vëllëzërit, Nurish dhe Hysen Bytyqi kanë ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit.

Hysen Bytyqi ndërroi jetë të premtën, kurse Nurish Bytyqi ka vdekur sot. Te dytë ishin të infektuar me koronavirus.

Dy vëllëzërit ishin të njohur me bizneset e tyre në qytetin e Suharekës. Njëri merrej me artari, kurse tjetëri me hotelieri.

Sipas të dhënave nga IKShPK në Kosovë kanë ndërruar jetë 1305 persona si pasojë e koronavirusit.

The Bytyqi family from Suhareka has been shocked in recent days, as two members of the family, brothers, Nurish and Hysen Bytyqi have died as a result of the coronavirus.

Hysen Bytyqi passed away on Friday, while Nurish Bytyqi died today. Both were infected with coronavirus.

The two brothers were familiar with their businesses in the town of Suhareka. One dealt with artillery and the other with catering.

According to data from the NIPHK in Kosovo, 1305 people have died as a result of the coronavirus.