Pas largimi të moderatores Xhemi Shehu, duket se edhe aktori dhe moderatori i njohur Salsano Rrapi nuk do të jetë pjesë e emisionit të njohur të humorit “Portokalli”.

Burime bëjnë me dije se Salsano s’do të jetë më pjesë e këtij sezoni televiziv, ndërkohë që ende nuk nuk dihet se kush do të zërë vendin e dy moderatorëve të programit.

Salsano Rrapi prej 13 vitesh ka qenë pjesë e spektaklit të humorit, që duket se sezonin e ri do ta nisë me ndryshime të mëdha. Pak javë më parë, Xhemi konfirmoi largimin e saj nga Top Channel duke iu përgjigjur me “Po” pyetjes së ndjekësve.

Deri më tani nuk ka ende asnjë reagim zyrtar nga Salsano.

 

After the departure of the moderator Xhemi Shehu, it seems that the well-known actor and moderator Salsano Rrapi will not be part of the well-known comedy show “Portokalli”.

Sources suggest that Salsano will no longer be part of this TV season, while it is still unknown who will take the place of the two moderators of the program.

Salsano Rrapi has been part of the comedy show for 13 years, which seems to start the new season with big changes. A few weeks ago, Jamie confirmed her departure from Top Channel by answering “Yes” to a question from followers.

So far there is still no official reaction from Salsano.