Ish-boksieri shqiptar me famë botërore, Luan Krasniqi “zbuloi” përmes rrjeteve sociale se ish-ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj të dielën që kaloi ka martuar vajzën e tij .

Ceremonia e martesës së Dorotheas është zhvilluar në Tiranë, ndërsa Krasniqi ka qenë në këtë ceremoni si i ftuar special, për shkak të miqësisë që ka me Sandër Lleshajn që prej kohës kur ky i fundit ka jetuar në Gjermani.

“Njeriu lumturohet gjithësesi kur merr pjesë në një gazmend familjarë që me atmosferën e ngazllyer, me tinguj të muzikës me shije, me mysafirë të hareshëm e gostitje profesionale, të bën të ndihesh si dasmor i ftuar me zemër. Ndaj, në këtë mënyrë, e falënderoj mikun tim Sander Lleshi, që me festen e organizuar për martesën e vajzes së tyre, na mundësuan të përjetojmë çaste shumë të mira ne Tiranë. Çiftit të ri Dorotheas dhe Manuelit ju uroj shëndet e të mbara të përhershme”, ka shkruar Krasniqi.

https://www.instagram.com/p/CP3EiYoLmMI/

Former world-famous Albanian boxer, Luan Krasniqi “discovered” through social networks that the former Minister of Interior, Sander Lleshaj last Sunday married his daughter.

Dorothea’s wedding ceremony took place in Tirana, while Krasniqi was in this ceremony as a special guest, due to the friendship he has had with Sander Lleshaj since the latter lived in Germany.

“People are happy anyway when you participate in a family fun that with the excited atmosphere, with the sounds of tasteful music, with happy guests and professional hospitality, makes you feel like a guest invited by heart. So, in this way, I thank my friend Sander Lleshi, who with the party organized for the wedding of their daughter, enabled us to experience very good moments in Tirana. “I wish the young couple Dorothea and Manuel good health and permanent”, wrote Krasniqi.

https://www.instagram.com/p/CP3EiYoLmMI/