Seriali “Sandokan” i cili njihet gjerësisht si një serial i famshëm, pritet të kthehet sërish fuqishëm në ekran. Këtë herë, ‘tigri’ i Malajzisë do të vijë në një version të ri italian, ku aktori kryesor do të jetë pikërisht Can Yaman, djali me origjinë shqiptare i cili është djali i një emigranti nga Prishtina. Ky serial pritet të mbajë të mbërthyer audiencën, ndërsa pritet të transmetohet në vitin 2021. Veç Yaman, aktorë të tjerë kryesor pritet të jenë edhe Luca Argentero dhe Alessandro Preziosi. Kujtojmë se ‘tigri’ i Malajzisë në fillim është luajtur nga aktori indian Kabir Bedi, por tani pritet të vijë ndryshe dhe më modern nga aktori me origjinë shqiptare Can Yaman. Lajmi është bërë nga vetë aktori, i cili ka deklaruar se është krenar për këtë rol.

Can Yaman:

Është një projekt i ri, ende në zhvillim e sipër. Është një foshnje (projekti) ende i porsalindur. Jam krenar që marr pjesë në një projekt ndërkombëtar si ky.
Burimi: gazzettadelsud.it

 

The “Sandokan” series, which is widely known as a famous series, is expected to return strongly to the screen. This time, the Malaysian ‘tiger’ will come in a new Italian version, where the main actor will be Can Yaman, the boy of Albanian origin who is the son of an emigrant from Prishtina. This series is expected to keep the audience glued, while it is expected to be broadcast in 2021. Besides Yaman, other main actors are also expected to be Luca Argentero and Alessandro Preziosi. Remember that the Malaysian ‘tiger’ was originally played by Indian actor Kabir Bedi, but is now expected to come differently and more modernly from the actor of Albanian origin Can Yaman. The news was made by the actor himself, who stated that he is proud of this role.

Can Yaman:

It is a new project, still in progress. It is a baby (project) still a newborn. I am proud to participate in an international project like this.
Source: gazzettadelsud.it