Një ngjarje e turpshme është regjistruar ditën e sotme në varrezat e Sharrës. Familja e një të ndjeri, i cili është varrosur në Sharrë, është shokuar nga ajo se çfarë ka parë mbi varr.

Varri është mbushur me mbeturina dhe inerte, vetëm 5 ditë pas varrosjes.

Familja ka kërkuar shpjegim tek punonjësit dhe ata i kanë thënë se ka hipur fadroma, çka shënon një skandal të vërtetë.

E turpshme sesi menaxhohen varrezat në qytetin e Tiranës.

An embarrassing event was recorded today in the Sharra cemetery. The family of a deceased man, who is buried in Sharra, is shocked by what he saw on the grave.

The grave is filled with rubbish and inert, only 5 days after burial.

The family asked the employees for an explanation and they told him that he had boarded a digger, which marks a real scandal.

Shameful how the cemetery in the city of Tirana is managed.