Garë e frikshme me shpejtësi skëterrë mes “Lamborghini” dhe “BMW” në Vlorë. E gjitha ka ndodhur në superstraden Fier-Vlorë.

Autoritetet bëjnë me dije se dy qytetarë nga Kosova të cilët nuk kanë ndaluar gjatë kontrollit me radar, janë bllokuar nga policia në hyrje të Vlorës, pasi po lëviznin me shpejtësi 225 km/h duke bërë gara.

Shoferët janë njoftuar nga policia për të ndaluar por kanë vijuar më shpejtësi drejt Vlorës. Ndërkohë pas aktivizimit të shërbimeve të Policisë Rrugore në Vlorë dhe forcave të Posaçme Shqiponja është bërë i mundur ndalimi i tyre në hyrje të këtij qyteti.

Të dy drejtuesit e automjeteve janë ndëshkuar me masë administrative, konkretisht: Drejtuesi i mjetit tip “Lamborghini” I. B., 40 vjeç, banues në Zvicër, është ndëshkuar me masë administrative 168.000 lekë për shkeljet administrative “Tejkalim i shpejtësisë”, “Garë shpejtësie”, “Qarkullon pa targë”, “Nuk ndalon pas dhënies së shenjës së ndalimit me tabelë” dhe drejtuesi i mjetit tip “BMW” 36-vjeçari M. N., banues në Kosovë, është ndëshkuar me masë administrative 120.000 lekë për shkeljet administrative “Tejkalim i shpejtësisë”, “Garë shpejtësie”.

Njoftimi i plotë- Kujdes! Mos fluturoni të arrini aksidentin, e në rastin më të mirë Radarin e Policin Rrugor.

Me shpejtësi të frikshme 225 km/h drejt Vlorës, dy kosovarët nuk ndalojnë radarit në Fier por bllokohen nga Policia në hyrje të Vlorës.

225 km/h, pavarësisht makinave luksoze, kjo është papërgjegjshmëri ndaj jetës, shpejtësi të tilla janë vrastare, rrezikojnë seriozisht jetën tuaj e të përdoruesve të tjerë të rrugës.

Në Bypass-in e Fierit, në aksin Fier-Vlorë, në vendin e quajtur “Pojan”, janë konstatuar nga radari automjetet me targa zviceriane tip “Lamborghini” dhe “BMË” duke bërë gara me shpejtësi 225 km/h.

Automjeteve u është bërë shënjë nga punonjësit e Policisë për të ndaluar por drejtuesit e tyre kanë vijuar me shpejtësi drejt Vlorës. Menjëherë janë njoftuar shërbimet e Policisë Rrugore të Vlorës si dhe forcat e posaçme “Shqiponja” dhe në hyrje të qytetit të Vlorës janë ndaluar të dy automjetet.

Të dy drejtuesit e automjeteve janë ndëshkuar me masë administrative, konkretisht: drejtuesi i mjetit tip “Lamborghini”, shtetasi I. B., 40 vjeç, banues në Zvicër, është ndëshkuar me masë administrative 168.000 lekë për shkeljet administrative “Tejkalim i shpejtësisë”, “Garë shpejtësie”, “Qarkullon pa targë”, “Nuk ndalon pas dhënies së shenjës së ndalimit me tabelë” dhe drejtuesi i mjetit tip “BMË” shtetasi M. N., 36 vjeç, banues në Kosovë, është ndëshkuar me masë administrative 120.000 lekë për shkeljet administrative “Tejkalim i shpejtësisë”, “Garë shpejtësie”.

Respektoni rregullat e qarkullimit rrugor. Kudo ka radarë e punonjës të Policisë Rrugore.

Traffic Police has continued checks throughout the territory to prevent accidents.

The authorities inform that two citizens from Kosovo who did not stop during the radar control, were blocked by the police at the entrance of Vlora, as they were moving at a speed of 225 km / h while racing.

The drivers were notified by the police to stop but continued faster towards Vlora. Meanwhile, after the activation of the services of the Traffic Police in Vlora and the Special Forces Shqiponja, it has become possible to stop them at the entrance of this city.

Both drivers were fined with administrative measures, namely: The driver of the vehicle type “Lamborghini” IB, 40 years old, resident in Switzerland, was fined with an administrative measure of 168,000 ALL for administrative violations “Speeding”, “Speed ​​race”, “Driving without license plates”, “Does not stop after giving a stop sign with a sign” and the driver of the vehicle type “BMW” 36-year-old MN, resident in Kosovo, was fined with administrative measure 120,000 ALL for administrative violations “Exceeding speed” , “Speed ​​race”.

Full Notice- Attention! Do not fly to reach the accident, and in the best case Radar and Traffic Police.

With a frightening speed of 225 km / h towards Vlora, the two Kosovars do not stop the radar in Fier but are blocked by the Police at the entrance of Vlora.

225 km / h, despite luxury cars, this is irresponsible to life, such speeds are deadly, seriously endangering your life and the lives of other road users.

In the Fier Bypass, in the Fier-Vlora axis, in the place called “Pojan”, vehicles with Swiss license plates type “Lamborghini” and “BMW” were detected by the radar, racing at a speed of 225 km / h.

The vehicles were signaled by the police officers to stop but their drivers continued quickly towards Vlora. The services of the Traffic Police of Vlora and the special forces “Shqiponja” were immediately notified and both vehicles were stopped at the entrance of the city of Vlora.

Both drivers were punished with administrative measures, namely: the driver of the vehicle type “Lamborghini”, citizen IB, 40 years old, resident in Switzerland, was fined with administrative measure 168,000 ALL for administrative violations “Speeding”, “Speed ​​race” ”,“ Circulates without license plates ”,“ Does not stop after giving a stop sign with a sign ”and the driver of the vehicle type“ BMË ”, citizen MN, 36 years old, resident in Kosovo, was punished with an administrative measure of 120,000 ALL for administrative violations of speed ”,“ Speed ​​race ”.

Observe the rules of the road. Traffic Police employees have radars everywhere.