Daily Mail shkruan se një i ri, ka ndjekur nga mbrapa një grua 35-vjeçare dhe e ka sulmuar atë seksualisht në New York.

Siç shihet edhe nga pamjet e, i riu i afrohet gruas dhe i hidhet në qafë. Më pas e ul atë në tokë, fillon ta puthë dhe e prek në vende intime.

Kështu ai vazhdon për një kohë të shkurtër dhe më pas largohet. Dayli Mail bën me dije se gruaja nuk ka patur nevojë për trajtim spitalor por është e tronditur. Ajo kishte dalë thjesht një shëtitje kur është përballur me këtë sulm të neveritshëm.

The Daily Mail writes that a young man chased a 35-year-old woman from behind and sexually assaulted her in New York.

As can be seen from the pictures, the young man approaches the woman and throws himself on her neck. He then lowers her to the ground, starts kissing her and touches her in intimate places.

So he goes on for a short time and then leaves. The Daily Mail reports that the woman did not need hospital treatment but is shocked. She had just gone out for a walk when faced with this disgusting attack.