Gazetari Lorenc Vangjeli dhe sociologu Ergys Mërtiri janë përplasur duke e kthyer gati në personale një diskutim lidhur me protestat e zhvilluara në Shqipëri dhe momentin e dorëheqjes së Ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj.

Gjatë një diskutimi në panelin e emisionit “Opinion” mes Vangjelit dhe Mërtirit nuk ka munguar fyerjet personale.

Debati: Mërtiri: Ti je lule kacavjerrësi, i ke në ajër rrënjët.

Vangjeli: Bashkë kemi një hendek shumë të madh, moral , intelektual. Vazhdo qëndro andej. Po të them që policia është kapur shumë e papërgatitur.

Mërtiri: Kërkon të njollosësh protestuesit.

Vangjeli: Më mirë lidh këpucët se nuk të them dot mbylle.

Mërtiri: Me këto folklorizma bagëti e bujqësi bën analizë politike?

Vangjeli: Nuk merrem me bagëtitë.

Mërtiri: Këto janë banale.

Vangjeli: Mos m’u drejto, pusho!

Mërtiri: Unë flas kur të dua unë, ti s’ke as fytyrë e as kurajo të më thuash mua pusho. Të njeh gjithë Shqipëria dhe je i pabesueshëm.

Vangjeli: Sfidoj cilindo për një gjë që e kam thënë.

Mërtiri. Se kam zanat të bëj zhurmuesin.

Vangjeli: Qenke si diarreja, nuk pushoke.

Mërtiri: Diarre?

Vangjeli: Si diarre.

Mërtiri: E ke parë veten në pasqyrë?

Vangjeli: Çfarë i duket vetja këtij që flet për bagëti?

Mërtiri: Bën analiza ti? Me çfarë teorie politike i shpjegon ti këto?

Journalist Lorenc Vangjeli and sociologist Ergys Mërtiri clashed, turning into a personal discussion about the protests in Albania and the moment of resignation of Interior Minister Sander Lleshaj.

During a discussion on the panel of the show “Opinion” between Vangjeli and Mërtir, there was no lack of personal insults.

Debate: Martyrdom: You are a creeping flower, you have roots in the air.

Gospel: Together we have a very big gap, moral, intellectual. Keep staying there. I am telling you that the police have been caught very unprepared.

Martyr: You want to tarnish the protesters.

Vangjeli: Better to tie my shoes than I can tell you close.

Martyrdom: With these folklore cattle and agriculture do political analysis?

Gospel: I do not deal with cattle.

Martyrdom: These are banal.

Vangjeli: Do not address me, rest!

Martyr: I speak when I love you, you have neither the face nor the courage to tell me to rest. The whole of Albania knows you and you are incredible.

Gospel: I challenge anyone for something I have said.

Mertiri. That I have the craft of making the noisemaker.

Vangjeli: You are like diarrhea, do not shoot.

Martyrdom: Diarrhea?

Gospel: Like diarrhea.

Martyr: Have you seen yourself in the mirror?

Gospel: What do you think of yourself talking about cattle?

Martyr: Do you do tests? With what political theory do you explain these?