Dy zviceranët, Jascha Rudolphi dhe Luca Steffen, janë bërë milionerë gjatë valës së parë të pandemisë duke shitur maska mbrojtëse të COVID-19.

Sipas mediave zvicerane, secili prej tyre bëri 30 dhe 100 milionë franga (27-92 milionë euro).

Dy 23-vjeçarët, i importuan maskat nga jashtë vendit dhe i shitën ato për rreth 8.50 CHF (7,8 euro) dhe 9.90 CHF (9,10 euro) përmes kompanisë së tyre Emix.

Ata po përballen me akuzat për shitjen e maskave të papërdorushme.

The two Swiss, Jascha Rudolphi and Luca Steffen, became millionaires during the first wave of the pandemic by selling COVID-19 protective masks.

According to Swiss media, each of them made 30 and 100 million francs (27-92 million euros).

The two 23-year-olds imported the masks from abroad and sold them for about 8.50 CHF (7.8 euros) and 9.90 CHF (9.10 euros) through their company Emix.

They are facing charges of selling unusable masks.