Edmond Jonuzaj, 41 vjeç dhe i dënuar me 12 vite burg, ka ndërruar jetë në mënyrë të mistershme mbrëmjen e sotme në burgun e Drenovës.

Jonuzaj, po vuante dënimin në burgun e Drenovës në Korçë, ku i kishin mbetur edhe katër vite për të shlyer.

Mbrëmjen e sotme Edmond Jonuzaj është ndjerë keq dhe është nisur për në spitalin e Korçës. Pas mbërritjes në spital, mësohet se ai ka ndërruar jetë.

Shkaqet janë ende të paqarta, ndërkohë që po hetohet për zbardhjen e rrethanave. Jonuzaj ishte dënuar me 12 vite burgim, ndërsa i kishin mbetur edhe 4 vite.

Tashmë, Jonuzaj do t’i nënshtrohet ekspertizës mjeko-ligjore për tu zbuluar dhe shkaku që e bëri të humbte jetën.

Edmond Jonuzaj, 41 years old and sentenced to 12 years in prison, has mysteriously passed away tonight in Drenova prison.

Jonuzaj was serving his sentence in the Drenova prison in Korça, where he had four more years left to serve.

Tonight Edmond Jonuzaj felt bad and left for the hospital in Korça. Upon arrival at the hospital, it is learned that he has passed away.

The causes are still unclear, while the circumstances are being investigated. Jonuzaj was sentenced to 12 years in prison, while he had 4 years left.

Jonuzaj will now undergo forensic examination to find out the cause of his death.