I dënuari me burgim të përjetshëm Taulant Balliu i njohur ndryshe me pseudonimin “Cikja”, ka kërkuar të lirohet nga burgu.

Ai ka qenë krahu i djathtë i Tan Kateshit, bandë e ngritur në vitin 1997 në Elbasan.

Ai ka kryer rreth 25 vjet burg, ndërsa tani kërkon që të lirohet sepse nëna e tij jeton e vetme dhe s’ka kush të kujdeset për të, pasi vëllai i tij ka ndërruar jetë.

Banda e filloi aktivitetin e vet në maj të 1997 duke grabitur njerëzit, si dhe duke vendosur gjoba. Më pas anëtarët u përfshinë në disa krime.

The convict with life imprisonment Taulant Balliu, otherwise known by the nickname “Cikja”, has asked to be released from prison.

He was the right wing of the ringleader of Tan Katesh’s criminal group, a gang set up in 1997 in Elbasan.

He has served about 25 years in prison and now wants to be released because his mother lives alone and there is no one to take care of him after his brother passed away.

The gang took the name of its chairman, Dritan Kateshi, and began its activity in May 1997 by robbing people as well as imposing fines. The gang later became involved in several crimes.