Është ndarë nga jeta Shkëlqim Elezi. Njoftimin e ka dhënë vëllai i tij, mjeku i njohur Qemal Elezi.

Shkëlqim Elezi përfundoi studimet e larta në degën veterinari. Prej disa vitesh ishte shef i seksionit të veterinarisë në në Drejtorinë e Bujqësisë e më pas u bë drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë. Njihet gjithashtu edhe kontributi i tij në politikë.

Por pikërisht, në kulmin e karrierës së tij, Shkëlqim Elezi u prek nga një sëmundje e rëndë e pashërueshme. Në fakt ka disa vite që vuan nga ajo sëmundje, por me gjithë kujdesin e mjekëve dhe kurajon që e karakterizonte, ai është ndarë nga jeta.

Ja dedikimi që i bën vëllai, doktori i njohur i zemrës, Qemal Elezi:
Me hidherim te thelle njoftoj se pas nje semundje te rende dhe te zgjatur, vellai im Shkelqim Elezi nderroi jete. Ai do ngelet gjithmon ne zenrat tona, i qeshur, i gezuar e plot energji. Eshte e veshtire te gjesh fjale Ngushellimi per moshen e zemren e vellait. Lamtumira e fundit do te behet date 21 ora 14:00. U prefsh ne paqe vellai im i dashur.

Stafi i portalit infoelbasani.com i përcjell ngushëllimet e ndjera familjes!

Shkëlqim Elezi has passed away. The announcement was given by his brother, the well-known doctor Qemal Elezi.

Shkëlqim Elezi completed his higher studies in veterinary medicine. For several years he was the head of the veterinary section in the Directorate of Agriculture and then became the director of the Directorate of Agriculture. His contribution to politics is also recognized.

But exactly, at the peak of his career, Shkëlqim Elezi was affected by a serious and incurable disease. In fact, he has been suffering from that disease for several years, but despite the care of the doctors and the courage that characterized him, he has passed away.

Here is the dedication made by his brother, the well-known heart doctor, Qemal Elezi:
It is with deep sorrow that I announce that after a serious and prolonged illness, my brother Shkelqim Elezi passed away. He will always remain in our minds, smiling, happy and full of energy. It is difficult to find words of consolation for the age and heart of the brother. The last farewell will be on 21:00 at 14:00. Peace be upon you my dear brother.

The staff of the infoelbasani.com portal conveys the condolences to the family!