Vjen ‘bomba’ e radhës nga Serena dhe Arjoni: Do nxjerrim video…

Arjoni Luli dhe Serena Sula janë dy prej personazheve më të përfolura të ‘showbizzit’ pasi në çdo dalje të tyre kanë diçka për të thënë dhe bërë lajm. Gjatë ditës së djeshme Serena dhe Arjoni ishin të ftuar në një emision televiziv ku folën për lidhjen e tyre, njohjen dhe planet për të ardhmen. Por gjatë bisedës Serena dhe Arjoni treguan se kanë realizuar një video porno dhe po mendojnë ta publikojnë.

Mund ta quash sex tape, ose porno, ne e kemi bërë për të shikuar veten. E kemi bërë dhe nuk kemi pasur ndërmend ta publikojmë, por ndoshta nesër kemi ndërmend ta publikojmë. Nëse e bëjmë është sepse e kërkojnë shumë dhe e kemi menduar, pse mos ta bëjmë dhe këtë. Nuk do e bëjmë për përfitime ekonomike.

Arjoni Luli and Serena Sula are two of the most talked about characters of ‘showbizzit’ because in each of their appearances they have something to say and make news. Yesterday, Serena and Arjoni were invited to a TV show where they talked about their relationship, acquaintance and plans for the future. But during the conversation Serena and Arjoni showed that they have made a porn video and are thinking of publishing it.

You can call it sex cork, or porn, we made it to watch ourselves. We did and did not intend to publish it, but maybe tomorrow we intend to publish it. If we do it is because they demand it a lot and we have thought about it, why not do this as well. We will not do it for economic gain.