Një aksident në seri ka ndodhur në rrugën Elbasan-Librazhd me bilanc plagosjen e tre shtetasve.
Ngjarja u regjistrua në fshatin Mengël.
Fillimisht janë përplasur dy mjete, por më pas në aksident është përfshirë edhe një i tretë.
Tre shtetasit e lënduar janë jashtë rrezikut për jetën.
Si pasojë e përplasjes janë krijuar radhë të gjata me automjete në të dy kahet e rrugës.
Në vendin e ngjarjes shkoi policia e cila normalizoi trafikun dhe kreu veprimet proceduriale për të përcaktuar shkaqet e këtij aksidenti.

Në aksin rrugor Elbasan- Librazhd, në fshatin Mengël, Elbasan, mjeti tip ” Golf” me drejtues shtetasin P.B., 45 vjeç, banues në Librazhd është përplasur me mjetin tip “Volkswagen”, me drejtues shtetasin I.S., 38 vjeç, banues në Durrës dhe me mjetin tip “Benz”, me drejtues shtetasen A.M., banuese në Elbasan, 26 vjeçe.

Si pasojë e aksidentit është plagosur drejtues i mjetit “Golf” , shtetasi P.B., si edhe 3 pasagjerët që ndodheshin në këtë mjet, të cilët u transportuan në Spitalin Rajonal Elbasan për ndihmë mjeksore jashtë rrezikut për jetën.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e shkakut të aksidentit .

A series of accidents occurred on the Elbasan-Librazhd road, injuring three citizens.
The event was recorded in the village of Mengël.
Initially, two vehicles collided, but then a third was involved in the accident.
The three injured citizens are out of danger for life.
As a result of the collision, long queues were created with vehicles on both sides of the road.
Police went to the scene and normalized the traffic and carried out procedural actions to determine the causes of this accident.

In the road axis Elbasan-Librazhd, in the village of Mengël, Elbasan, the vehicle type “Golf” driven by citizen BP, 45 years old, resident in Librazhd collided with the vehicle type “Volkswagen”, driven by citizen IS, 38 years old, resident in Durrës and with the vehicle type “Benz”, driven by the citizen AM, resident in Elbasan, 26 years old.

As a result of the accident, the driver of the vehicle “Golf”, citizen P.B., as well as the 3 passengers in this vehicle were injured, who were transported to the Elbasan Regional Hospital for medical assistance out of danger for life.

The investigation team is at the scene and is working to find out the cause of the accident.ent.