Një aksident i rëndë është shënuar mesditën e sotme në Golem, ku humbi jetën një grua dhe u plagos rëndë vajza e saj me një djalë.

Ka qenë ora rreth 12:00 kur nëna me vajzën dhe personin tjetër po ecnin mbi urë, kur u përplasën nga një makinë. Përplasja ishte fatale për gruan që humbi jetën në vend nga goditja.

Viktima është me iniciale L.D. banuese në Tiranë. Vajza në momentin që po njoftonte ambulancën është përplasur së bashku me personin tjetër nga një tjetër makinë që i mori përpara.

Dy të rinjtë janë plagosur, por fatmirësisht ndodhen jashtë rrezikut për jetën në spitalin e Durrësit. Për shkak të aksidentit është krijuar radhë e gjatë makinash në aksin Plepa-Rogozhinë.

 

A serious accident was recorded at noon today in Golem, where a woman lost her life and her daughter and a boy were seriously injured.

It was around 12:00 when the mother and daughter and the other person were walking on the bridge when they were hit by a car. The collision was fatal for the woman who lost her life on the spot from the blow.

The victim has the initials L.D. resident in Tirana. The girl at the moment she was notifying the ambulance was hit together with the other person by another car that took them in front.

The two young men were injured, but fortunately they are out of danger for life in the hospital of Durrës. Due to the accident, a long line of cars was created on the Plepa-Rogozhina axis.