Nja aksident i rëndë ka ndodhur në autostradën “Ibrahim Rugova. Informacionin e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i policisë së Kosovës Baki Kelani. Një makinë është përplasur me një kamion.

“Mund të konfirmojmë se pak para orës 13:00 në autostradën “Ibrahim Rugova”, në zonën e Malishevës ka ndodhur një aksident trafiku janë përfshirë një automjet dhe një kamion. Si pasojë e aksidentit, bazuar në informacionet e deritanishme, shtatë persona kanë pësuar lëndime. Njësitet relevante policore janë duke hetuar me rastin”, tha Baki Kelani.

A serious accident occurred on the highway “Ibrahim Rugova. The information was confirmed by the spokesman of the Kosovo Police Baki Kelani. A car collided with a truck.

We can confirm that shortly before 13:00 on the highway “Ibrahim Rugova”, in the area of ​​Malisheva there was a traffic accident involving a vehicle and a truck. As a result of the accident, based on the information so far, seven people have been injured. Relevant police units are investigating the case “, said Baki Kelani.