Një aksident tragjik që rezultoi në vdekjen e dy personave u regjistrua mbrëmjen e kësaj të marte në Lushnje, konkretisht në fshatin Gurrëz i Vogël.

Makina me të cilën po udhëtonin dy personat ka përfunduar në kanalin anash rrugës, me përplasjen që rezultoi fatale për ta.

Mësohet se dy viktimat e këtij aksidenti, shoferi dhe pasagjeri, janë Mihal Jani dhe Ilir Shabani, punonjes te elektrikut Lushnje.

Ata udhëtonin me një makinë tip Reno e cila ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në kanal, duke i marre jeten dy elektricisteve.

A tragic accident that resulted in the death of two people was recorded this Tuesday evening in Lushnje, specifically in the village of Gurrëz i Vogël.

The car with which the two people were traveling ended up in the canal on the side of the road, with the collision that turned out to be fatal for them.

It is learned that the two victims of this accident, the driver and the passenger, are Mihal Jani and Ilir Shabani, employees of the Lushnje electricity company.

They were traveling in a Reno car which went off the road and ended up in the canal, taking the lives of two electricians.