Një aksident ka ndodhur në Tiranë ku një automjet ka përplasur fëmijën 10 vjeç. Ngjarja ka ndodhur në rrugën ‘’3 Dëshmorët’’ teksa fëmija është dërguar në spital.

Sipas Policisë, fëmija ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Më datë 09.05.2021, në rrugën “3 Dëshmorët”, mjeti me drejtues J. S., ka aksidentuar fëmijën e mitur me iniciale A.B., 10 vjeç, i cili ndodhet në spital, jashtë rrezikut për jetën.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe punon për sqarimin e rrethanave të aksidentit.

An accident occurred in Tirana where a vehicle collided with a 10-year-old child. The incident happened on “3 Dëshmorët” street while the child was taken to the hospital.

According to the Police, the child is out of danger for life.

On 09.05.2021, in “3 Dëshmorët” street, the vehicle driven by J. S., injured the minor child with initials A.B., 10 years old, who is in the hospital, out of danger for life.

The investigation team is at the scene and is working to clarify the circumstances of the accident.