Një trup i pajetë është konstatuar në tualetin e një shkolle fillore në Partesh, saktësisht në fshatin Budrigë e Ulët.

Viktima mësohet se ka qenë punëtor i një sholle tjetër, ndërsa emri i tij ende nuk është bërë publike për mediat.

Policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po punon për zbardhjen e plotë të rastit, ndërsa trupi i të ndjerit është dërguar për ekspertizë dhe pritet raporti mjeko-ligjor i cili do të përcaktojë shkakun e vërtetë të tragjedisë.

 

A lifeless body was found in the toilet of an elementary school in Partesh, exactly in the village of Budrigë e Ulët.

The victim is learned to have been an employee of another school, while his name has not yet been made public to the media.

Police have arrived at the scene and are working to fully clarify the case, while the body of the deceased has been sent for expertise and a forensic report is expected which will determine the true cause of the tragedy.