Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Londër, si pasojë e të cilit kanë mbetur të plagosur tre shqiptarë.

Aksidenti ndodhi rreth orës 23:21 teksa shqiptarët po udhëtonin me autopmjetin e tyre tip “G Class” i bardhë.

Bëhet fjalë për shtetasit Serxho Vukaj 24 vjeç, Arkimed Asa 23 vjeç dhe Elsi Zela 20 vjeç.
Shkak dyshohet të jetë bërë një defekt teknik tek frenat e automjetit.

Gjithashtu bëhet me dije se 20-vjeçari Elsi Zela është në gjendje të rëndë dhe kritike për jetën.

Pasi ka ndodhur ngjarja ata janë larguar, por më pas janë dorëzuar vetë, shkruan më tej qytetarja.joq.al

A serious accident occurred last night in London, as a result of which three Albanians were injured.

The accident happened around 23:21 while the Albanians were traveling with their white “G Class” type vehicle.

These are citizens Serxho Vukaj 24 years old, Arkimed Asa 23 years old and Elsi Zela 20 years old.
The cause is suspected to have been a technical defect in the vehicle brakes.

It is also reported that 20-year-old Elsi Zela is in serious and critical condition.

After the event, they left, but then surrendered themselves, writes the citizen.joq.al