Zbardhen detaje të reja nga ngjarja e rëndë e ndodhur këtë pasdite në Berat, ku një 14-vjeçare u mbyt në lumin Devoll, teksa po lahej me një grup të miturish.

14-vjeçarja ka qenë duke u larë me vëllanë e saj 12 vjeç dhe shoqet. Ajo është futur në thellësi të lumit bashkë me shoqen e saj të ngushtë, ku uji i ka tërhequr poshtë.

Shoqja e ngushtë e 14-vjeçares ka mundur të dalë me not nga lumi, por nuk ka mundur dot të nxjerrë shoqen që është mbytur.

Në lumë kanë qenë 11 fëmijë, të cilin kishin shkuar për plazh së bashku që prej orëve të drekës. Të gjithë fëmijët, përfshi edhe viktimën 14-vjeçare, ishin banorë të lagjes “Ferma Partizani”, në Kuçovë.

New details are revealed from the serious event that happened this afternoon in Berat, where a 14-year-old girl drowned in the river Devoll, while bathing with a group of minors.

The 14-year-old has been bathing with her 12-year-old brother and friends. She plunged into the depths of the river with her close friend, where the water pulled her down.

The close friend of the 14-year-old was able to swim out of the river, but could not pull out the friend who drowned.

There were 11 children in the river, who had gone to the beach together since lunch hours. All the children, including the 14-year-old victim, were residents of the “Ferma Partizani” neighborhood in Kuçova.