Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në Loutraki të Greqisë, ku një grua me origjinë nga Ukraina u gjet e vdekur me bashkëshortin e saj grek.

Ata janë gjetur pa jetë në shtëpinë e tyre në këtë zonë. Në lidhje me ngjarjen që tronditi komunitetin lokal, dyshohet se vrasësi është një shqiptar, shkruajnë mediat helene.

Policia ka hyrë në shtëpinë e çiftit pasditen e sotme, pasi një grua ka thënë se ka parë aty gjak. Forcat policore kanë lajmëruar se sapo kanë hyrë në banesë, kanë parë se burri e gruaja ishin të mbuluar në gjak.

Sipas policisë, në trupat e tyre kishte shenja dhune, ndërsa një detaj i frikshëm është se ata janë gjetur totalisht të zhveshur.

Gruaja ukrainase 45 vjeçe ishte martuar me një biznesmen nga Mikonos dhe kishte një vajzë 20 vjeçe. Dyshohet se së fundmi, ajo ka pasur lidhje me shqiptarin, që dyshohet se ka kryer edhe krimin e dyfishtë.

A serious incident occurred today in Loutraki, Greece, where a woman of Ukrainian origin was found dead with her Greek husband.

They were found lifeless at their home in the area. Regarding the event that shocked the local community, it is suspected that the killer is an Albanian, write the Greek media.

Police entered the couple’s home this afternoon after a woman said she saw blood there. Police forces reported that as soon as they entered the apartment, they saw that the husband and wife were covered in blood.

According to police, there were signs of violence on their bodies, while a scary detail is that they were found totally naked.

The 45-year-old Ukrainian woman was married to a businessman from Mykonos and had a 20-year-old daughter. It is suspected that recently, she had an affair with the Albanian, who is suspected of having committed a double crime.