Një foshnjë e porsalindur është gjendur e vdekur ditën e sotme në një kanal në veri-perëndim të Londrës. Nga mediat e huaja mësohet se oficerët dhe ndihmësit u thirrën rreth orës 13:19 minuta të mesditës së sotme, në Kanalin Grand afër Old Oak Lane, pasi foshnja u pa në ujë nga kalimtarë të zonës.

Foshnja u shpall e vdekur në vendngjarje dhe nga policia bëhet e ditur se ka nisur një hetim urgjent në zonë dhe ndaj familjes së foshnjës së mbytur për shkak se nga ata nuk ka patur asnjë njoftim në lidhje me ngjarjen.

Ndër të tjera ,një zëdhënës i shërbimit të ambulancës në Londër tha : “Ne u njoftuam në 13:35 të mesditës së sotme në Old Oak Lane, NW10, për të raportuar një trup të një foshnjeje të gjetur në kanal”.

Sakaq, një numër rrugësh dhe shtigjesh që të lidhin me zonën janë bllokuar dhe në vendngjarje kanë mbërritur policia. Personelët e urgjencës të veshur me kostumet e zhytjes gjithashtu janë përfshirë për hetimin e ngjarjes tragjike.

 

A newborn baby has been found dead today in a canal in north-west London. Foreign media reported that officers and paramedics were called around 1:19 p.m. today to the Grand Canal near Old Oak Lane after the baby was seen in the water by passersby.

The baby was declared dead at the scene and the police are informed that an urgent investigation has been launched in the area and against the family of the drowned baby because they have not been notified about the event.

“We were notified at 1:35 p.m. today in Old Oak Lane, NW10, to report the body of a baby found in the canal,” said a spokesman for the London Ambulance Service.

Meanwhile, a number of roads and paths connecting the area have been blocked and police have arrived at the scene. Emergency personnel dressed in diving suits were also involved in investigating the tragic event.