Policia në Tiranë ka arrestuar shtatë persona për vepra të ndryshme penale, mes tyre edhe një person të shpallur në kërkim.

Njoftohet se, specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Kavajë, në vijim të punës për kapjen e personave në kërkim kombëtar, kapën dhe ekzekutuan urdhrin e Prokurorit për 44-vjeçarin e shpallur në kërkim, Çim Proshka.

Ky i fundit, banues në Kavajë, është dënuar nga Gjykata e Shkallës së Parë Kavajë, me 1 vit e 4 muaj burg.

Po ashtu, specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr.1, arrestuan D.S., 59 vjeç, sepse ka kundërshtuar punonjësit e Policisë Bashkiake. 59-vjeçari njoftohet se nuk ishte dakord për vendosjen e një mase administrative. Gjithashtu, në tentativë për t’u larguar me mjetin e tij, ai ka dëmtuar lehtë në këmbë punonjësin e Policisë Bashkiake, i cili pas u mjekua doli nga spitali.

Në pranga është vënë edhe G.B., 22 vjeç, pasi ka përndjekur dhe ushtruar dhunë psikologjike ndaj të dashurës së tij.

Kurse, specialistët e Qarkullimit Rrugor bënë arrestimin në flagrancë të qytetarëve :

A.G., 37 vjeç, A.B., 42 vjeç, dhe E.K., 43 vjeç, pasi janë kapur në flagrancë duke drejtuar mjetet përkatëse në gjendje të dehur;

A.K., 58 vjeç, pasi në rrugën “5 Maji”, u kap duke drejtuar mjetin pa lejen përkatëse.

Materialet procedurale i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë.

Police in Tirana have arrested seven people for various criminal offenses, among them a person declared wanted.

It is reported that the Crime Investigation Specialists at the Kavaja Police Commissariat, following the work to apprehend nationally wanted persons, apprehended and executed the Prosecutor’s order for the 44-year-old wanted man, Çim Proshka.

The latter, resident in Kavaja, was sentenced by the Court of First Instance Kavaja, to 1 year and 4 months in prison.

Also, the specialists for the Investigation of Crime in the Police Commissariat No. 1, arrested D.S., 59 years old, because he opposed the employees of the Municipal Police. The 59-year-old reportedly disagreed with the imposition of an administrative measure. Also, in an attempt to leave with his vehicle, he slightly injured the leg of the Municipal Police employee, who left the hospital after receiving medical treatment.

G.B., 22, was also handcuffed after he persecuted and used psychological violence against his girlfriend.

Whereas, the Traffic specialists made the arrest in flagrante delicto of the citizens:

A.G., 37, A.B., 42, and E.K., 43, after being caught red-handed driving their vehicles while intoxicated;

A.K., 58 years old, after being caught in the street “5 Maji”, driving the vehicle without the relevant permit.

The procedural materials were forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Tirana.