Një aksident i shumë-fishtë ka ndodhur pasditen e sotme në autostradën Tiranë-Durrës.

Disa makina janë përplasur me njëra-tjetrën dhe për pasojë janë shkaktuar dëme të mëdha materiale ndërsa nga informacionet paraprake, nuk raportohet për të lënduar.

Si pasojë e aksidentit është krijuar trafik në zonë, duke bërë që radha kilometrike e automjeteve të vazhdojë deri në hyrje të qytetit bregdetar.

Për ngjarjen nuk ka ende njoftim zyrtar nga policia.

A multiple accident occurred this afternoon on the Tirana-Durrës highway.

Several cars collided with each other and as a result caused great material damage while from the preliminary information, no injuries were reported.

As a result of the accident, traffic was created in the area, causing the kilometer queue of vehicles to continue until the entrance of the coastal city.

There is no official announcement from the police about the event yet.