Një áksident i réndë ka ndodhur në Kashar ku mjeti me drejtues F.Sh., ka áksidentuar shtetasin e mítur me iniciale A.Th., 13 vjeç, i cili është dërguar në spital, dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.
Pólicia ndodhet në vendin e ngjarjes.

Njoftimi i policisë

Më datë 13.06.2020, reth orës 11:15, në Kashar, mjeti me drejtues F.Sh., ka áksidentuar shtetasin e mitur me iniciale A.Th., 13 vjeç, i cili është dërguar në spital, dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

Grupi hetimor dhe shërbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

 

A serious accident occurred in Kashar where the vehicle driven by F.Sh., crashed the citizen with the initials A.Th., 13 years old, who was sent to the hospital, and is under the care of doctors.
The police are at the scene.

Police notification

On 13.06.2020, around 11:15, in Kashar, the vehicle driven by F.Sh., crashed the minor citizen with the initials A.Th., 13 years old, who was sent to the hospital, and is under the care of doctors.

The investigative group and the Police services are at the scene and work is underway to clarify the circumstances of the event.