Aksident i rëndë. Makina bie në kanal, 8 persona në gjendje kritike

Sot rreth orës 8.00 të mëngjesit ,në afërsi të fshatit “Vranidoll”, janë aksidentuar dy automjete çka ka sjelle si pasojë plagosjen e 8 personave.

Raportimi për aksidentin është konfirmuar edhe nga policia rrugore e Kosovës. Në aksin rrugor Prishtine – Podujevë 2 automjete janë përfshirë në një aksident të fortë. Si pasojë raportohen se 8 persona ndodhen në gjendje të rëndë.

Pasi është bërë e mundur nxjerrja e tyre nga makina, ata janë transportuar menjëherë në spital.

Policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po merret me zbardhjen e plotë të rrethanave të aksidentit.

Today, around 8.00 in the morning, near the village “Vranidoll”, two vehicles were involved in an accident, which resulted in the injury of 8 people.

The accident report was also confirmed by the Kosovo traffic police. In the road axis Prishtina – Podujeva 2 vehicles were involved in a strong accident. As a result, it is reported that 8 people are in serious condition.

After it was possible to get them out of the car, they were immediately transported to the hospital.

Police are at the scene and are working to fully clarify the circumstances of the accident.