Një ngjarje e rëndë ka tronditur ditën e sotme Gjermaninë. Tragjedia e regjistruar në orët e para të mëngjesit të kësaj të marte ka raportuar dy vdekje. Sipas mediave në shtetin gjerman, trupat e pajetë të viktimave u përkasin dy vëllezërve njëri 17 dhe tjetri 13-vjeçar. Sipas hetimeve të deri tanishme, mësohet se të vdekurit janë goditur nga treni, ndërsa të dy vinë nga Komuna e Deçanit të Kosovës.

Pas provave të gjetura në vendin e ngjarjes dhe kqyrjes së tyre, u bë e ditur se vdekja e vëllezërve ka ardhur pas përplasjes nga treni që po vinte drejt Mynihut. Ajo që dihet është se dy të rinjtë po tentonin që të kapnin trenin i cili ishte në stacion, për këtë arsye të dy kishin vrapuar drejt shinave, ndërsa janë shtypur nga një tren dhe për pasojë kanë mbetur të vdekur në vend.

A serious event has shocked Germany today. The tragedy recorded in the early hours of this Tuesday morning reported two deaths. According to the media in the German state, the dead bodies of the victims belong to two brothers, one 17 and the other 13 years old. According to the investigations so far, it is learned that the dead were hit by the train, while both come from the Municipality of Deçan in Kosovo.

After the evidence found at the scene and their examination, it became known that the death of the brothers came after the collision from the train that was coming to Munich. What is known is that the two young men were trying to catch the train which was at the station, for this reason both had run towards the rails while being crushed by a train and consequently remained dead on the spot.