Gazetarja e njohur për natyrën e saj të drejtëpërdrejtë Zhaklin Lekatari edhe këtë herë nuk ka nguruar të shprehet hapur.

Ajo ka reaguar pas letrës së publikuar nga këngëtarja Rezarta Shkurta drejtuar dedikuar gjyshit të bashkëshortit të saj, ish-diktatorit Enver Hoxha.

Përmes një postimi në “Facebook”, Zhaklin thotë se sikush duhet të ftojë Rezartën të lexojë ndonjë libër dhe të kuptojë më shumë, pasi nuk ka turp që promovon ende Enverin.

Sipas gazetares, propaganda të tilla duhen dënuar me ligj dhe katundaret duhen ulur poshtë.

“Dikush te ftoje @rezarta shkurten te lexoje ndonje liber qe te kuptoje bullshitat qe promovon dhe ndan ne IG e saj, meqe nuk ka turp qe promovon ende Enverin. Sipas mendimit tim, propaganda te tilla duhen denuar me ligj. Nuk kam bere ndonjehere reagime publike per personazhe te njohura, por kjo ishte e tepert, e shemtuar, injorante, jo empatike dhe shume, shume epitetet te tjera qe mendoj por nuk mund te shkruaj. Poshte katundaret”, shkruan Zhaklin.

Zhaklin Lakatari

The journalist known for her direct nature, Jacqueline Lekatari, once again did not hesitate to express herself openly.

She reacted after the letter published by the singer Rezarta Shkurta addressed to her husband’s grandfather, former dictator Enver Hoxha.

Through a Facebook post, Jacqueline says that someone should invite Rezarta to read a book and understand more, as there is no shame in still promoting Enver.

According to the journalist, such propaganda should be punished by law and the villagers should be lowered.

“Someone invite @rezarta in short to read a book to understand the bullshit she promotes and shares in her IG, since there is no shame that she still promotes Enver. In my opinion, such propaganda should be punished by law. I have never made public reactions to celebrities, but this was excessive, ugly, ignorant, not empathetic and many, many other epithets I think but can not write. “Down with the villagers”, writes Zhaklin.