Ka ndërruar jetë në Sanatorium, një nënë 28-vjeçare nga Vloçishti i Maliqit, e cila vetëm pak ditë më parë lindi fëmijën e saj të tretë. Vdekja e saj ka ndodhur mbrëmjen e së premtes.

Pas lindjes, lehonën e shtruan në spitalin Shefqet Ndroqi për shkak se ishte e infektuar dhe doli nevoja edhe për intubimin e saj, por ajo nuk ka mundur t’i mbijetojë sëmundjes COVID-19.

Rasti i saj i shtohet sot tragjedive të tjera prej pandemisë, që po prekin familjet shqiptare sidomos në një kohë kur infektimet po njohin përhapje të madhe.

A 28-year-old mother from Vloçisht of Maliq, who just a few days ago gave birth to her third child, passed away in the Sanatorium. Her death occurred on Friday evening.

After giving birth, the midwife was hospitalized in Shefqet Ndroqi Hospital because she was infected and needed intubation, but she could not survive the COVID-19 disease.

Its case is added today to other tragedies from the pandemic, which are affecting Albanian families, especially at a time when infections are spreading.