Sapo ishte bërë nënë për herë të tretë, hemorragjia cerebrale i merr jetën 34-vjeçares shqiptare

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Croce di Musile, Venecia ku një grua shqiptare është ka humbur jetën për shkak të një hemorragji cerebrale. Gruaja me origjinë nga Shqipëria, kishte vetëm dy javë që kishte sjell në jetë fëmijën e tretë. E ndjera është identifikuar si Hazbije Seferi Sinameta, 34 vjeç.

Kjo tragjedi ka tronditur opinionin publik dhe banorët, ndërsa fqinjët e 34 vjeçares, kanë deklaruar se pas lindjes, Hazbija është ankuar për dhimbje të forta koke. Ndërkohë, shqiptarja ka lënë pas bashkëshortin dhe 3 djemtë e saj.

Mediat italiane raportojnë se shkak i vdekjes së saj është hemorragjia cerebrale. Viktima, Hazbije Seferi Sinameta ishte bërë nënë për herë të tretë, më 3 nëntor.

Ngjarja

Rreth dhjetë ditë pas lindjes, Hazbija kishte ndjerë dhimbje të forta koke, derisa në një moment kishte humbur edhe ndjenjat.

Ajo u transportua në spital ku mjekët konstatuan hemorragjinë cerebrale dhe situata u përkeqësua duke i marrë jetën gruas lehonë.

Hazbije Seferi Sinameta prej vitesh banonte me familjen e saj në Bosco. Përveç burrit, ajo la pas edhe dy fëmijë të moshës 14, 8 vjeç dhe fëmijën e tretë të lindur vetëm disa javë, më 3 nëntor.

A serious incident occurred in Croce di Musile, Venice where an Albanian woman lost her life due to a cerebral hemorrhage. The woman, originally from Albania, had only two weeks to give birth to her third child. The deceased has been identified as Hazbije Seferi Sinameta, 34 years old.

This tragedy has shocked the public opinion and the residents, while the neighbors of the 34-year-old have stated that after giving birth, Hazbija has complained of severe headaches. Meanwhile, the Albanian has left behind her husband and 3 sons.

Italian media report that the cause of her death is cerebral hemorrhage. The victim, Hazbije Seferi Sinameta had become a mother for the third time, on 3 November.

event

About ten days after the birth, Hazbija had felt severe headaches, until at one point she had even lost consciousness.

She was transported to the hospital where doctors ascertained the cerebral hemorrhage and the situation worsened taking the life of the pregnant woman.

Hazbije Seferi Sinameta lived with her family in Bosco for years. In addition to her husband, she left behind two children aged 14, 8 years and a third child born just a few weeks, on November 3rd.