Brittany Jacques, 23 vjeç, e cila kishte humbur besimin në dashuri, për shkak të peshës së saj, afro 140 kg, më në fund gjeti dashurinë. Ajo tashmë është në një lidhje dashurie me një instruktor palestre, i cili e do 23-vjeçaren për atë që është. E reja e kishte humbur besimin në dashuri pasi partnerët e parë, i kërkonin që të dobësohej.

Tani çifti janë fejuar dhe thonë se ishte dashuri me shikim të parë, edhe pse ata tallen rregullisht për diferencën e tyre të peshës në internet.

Brit tha: Të dy pothuajse kishim hequr dorë nga takimet kur filluam të flisnim. Ne duket sikur u dashuruam menjëherë nga momenti kur u takuam. Në fillim isha paksa hezituese. Kam qenë në marrëdhënie ku djemtë më kanë thënë se do të më ndajnë nëse nuk filloj të mbaj dietë ose të përpiqem të humbas peshë.
Burimi: DailyMail | joq.al

Brittany Jacques, 23, who had lost faith in love because of her weight, nearly 140 kg, finally found love. She is already in a love affair with a fitness instructor, who loves the 23-year-old for what she is. The young woman had lost faith in love after her first partners asked her to lose weight.

Now the couple are engaged and say it was love at first sight, even though they regularly make fun of their weight difference online.

Brit said: We both almost gave up dating when we started talking. We seem to have fallen in love right away from the moment we met. At first I was a little hesitant. I have been in relationships where guys have told me they will split me if I do not start dieting or try to lose weight.