Është e paperceptueshme nga mendja njerëzore ajo çfarë ndodhi mbrëmjen e kaluar në Kallithea të Greqisë.

Një grua 58-vjeçare u zbulua se mbante kufomën e nënës së saj të mbyllur në dollap ndërsa hetuesit bëjnë të ditur se e moshuara kishte ndërruar jetë prej tri javësh.

Pas ndodhisë së rëndë, 58-vjeçarja u transferua ditën e sotme me urdhër të një prokurori në një institucion psikiatrik.

Sipas dëshmive të fqinjëve, gruaja kishte përjetuar që në një moshë shumë të re vështirësi të mëdha në jetë.

Ata e kujtojnë si një grua të vuajtur e cila kishte përjetuar abuzim seksual nga babai ndërsa nëna nuk kishte mundur ta ndihmonte.

Kur rrit ajo u transferua në Rodos, ku punoi dhe u kthye në shtëpinë e vet, kur u informua se babai i saj kishte vdekur.

Fqinjët e kujtojnë teksa rrinte orë të tëra në një cep të oborrit dhe pikturonte zemra në muret e jashtme të shtëpisë.

Shpesh herë ajo debatonte ashpër me nënën e saj 92-vjeçare, deri në atë pikë sa e nxori jashtë shtëpisë.

Gruaja rrëfeu në polici se nëna e saj 92-vjeçare, vdiq nga shkaqe natyrale më 7 korrik dhe se ajo nuk njoftoi askënd pasi nuk kishte mundësi ekonomike për ta varrosur.

Ekzaminimi mjeko-ligjor pritet të përcaktojë shkakun e vërtetë të vdekjes së të moshuarës.

It is imperceptible to the human mind what happened last night in Kallithea, Greece.

A 58-year-old woman was found carrying her mother’s body locked in the closet while investigators say the elderly woman had died three weeks ago.

After the serious incident, the 58-year-old was transferred today by order of a prosecutor to a psychiatric institution.

According to the testimonies of the neighbors, the woman had experienced great difficulties in life at a very young age.

They remember her as a suffering woman who had experienced sexual abuse by her father while her mother could not help her.

When she grew up she moved to Rhodes, where she worked and returned to her home when she was informed that her father had died.

Neighbors remember him sitting for hours in a corner of the yard painting his heart on the outside walls of the house.

She often argued fiercely with her 92-year-old mother, to the point that she drove him out of the house.

The woman told police that her 92-year-old mother died of natural causes on July 7 and that she did not notify anyone as she could not afford to bury her.

The forensic examination is expected to determine the true cause of death of the elderly.