Ishte larguar nga banesa dy javë më parë, kush është nëna e dy fëmijëve që u gjet e mbytur në lumë.

Detaje të reja janë zbardhur nga ngjarja e rëndë e ndodhur në fshatin Sheq-Gajdë të Beratit, ku një trup i pajetë u gjet në lumë, në afërsi të Urës së Kuçit.

Së fundmi, është identifikuar edhe viktima, që u gjet nga fermerët e fshatit, të cilët teksa po ktheheshin nga tokat bujqësore, konstatuan trupin e pajetë që lundronte në lumë, dhe lajmëruan policinë.

Raportohet se trupi i pajetë i përket 48-vjeçares, Drita Breganaku, banuese në lagjen Uznovë të Beratit, e martuar dhe me dy fëmijë.

Ka qenë bashkëshorti i saj i cili bëri identifikimin e kufomës në morgun e Spitalit Rajonal Berat.

Gruaja ishte larguar nga banesa dy javë më parë. Bashkëshorti i saj e kishte denoncuar zhdukjen e saj në polici, por pa rezultate.

Bashkëshorti i 48-vjeçares ka deklaruar se nuk panë pasur konflikte, ndërsa dyshon se ajo mund të kishte rënë aksidentalisht në lumë.

Trupi i dekompozuar po i nënshtrohet ekspertizës mjeko-ligjore, e cila do të përcaktojë shkaqet e vdekjes.

Policia ka nisur hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

 

She left the apartment two weeks ago, who is the mother of two children who were found drowned in the river.

New details have been revealed from the serious event that took place in the village of Sheq-Gajdë in Berat, where a dead body was found in the river, near the Kuçi Bridge.

Recently, the victim was identified, who was found by the farmers of the village, who while returning from the agricultural lands, found the dead body floating in the river, and called the police.

It is reported that the dead body belongs to 48-year-old Drita Breganaku, a resident of the Uznova neighborhood of Berat, who is married and has two children.

It was her husband who identified the body in the morgue of the Berat Regional Hospital.

The woman had left the apartment two weeks ago. Her husband had reported her disappearance to the police, but to no avail.

The 48-year-old’s husband has stated that they have not seen any conflicts, while he suspects that she may have accidentally fallen into the river.

The decomposed body is undergoing forensic examination, which will determine the cause of death.

Police have launched an investigation into the incident.