Vdekja e parakohsme e 28-vjeçares shtatzënë, e shtruar prej disa ditësh në spitalin COVID1, ka tronditur jo vetëm familjarët, por gjithë opinionin publik në Shqipëri. Megjithatë, ata që e ndjejnë më shumë largimin e saj janë familjarët e afërt. Nëna e 28-vjeçares, e tronditur nga dhimbja, ka bërë një postim prekës në Facebook. Ajo ka postuar edhe foton e vajzës, ku në pak rreshta shpreh dhimbjen e madhe që e ka kapluar

Ajo shkruan:

U bë dhe shpirti mamiit ëngjëll… o zooot.
Kujtojmë se Emanuela Dalipi, ishte në muajin e pestë të shtatëzanisë dhe ndërroi jetë në operacion pas hemorragjisë së brendshme që kishte pësuar.

The untimely death of the 28-year-old pregnant woman, hospitalized for several days in the COVID1 hospital, has shocked not only the family, but the entire public opinion in Albania. However, those who feel most of her departure are close relatives. The mother of the 28-year-old, shocked by the pain, has made a touching post on Facebook. She also posted the photo of the girl, where in a few lines she expresses the great pain that has gripped her

She writes:

The mommy’s soul became an angel … o zooot.
Recall that Emanuela Dalipi, was in the fifth month of pregnancy and died in surgery after internal bleeding she had suffered.