Një grua shqiptare është shoqëruar nga policia pasi ka goditur me thikë kuzhine të dashurin e saj pas një grindjeje.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmë në Bolonja, dje në mbrëmje.

Burri, italian 47-vjeçar, arriti të dilte në rrugë e të kërkonte ndihmën e policisë. Policët e mbërritur në vendngjarje hynë në apartament dhe aty gjetën gruan, 40 vjeç, të ulur pranë tavolinës në kuzhinë, ende e tronditur.

Aty ishte edhe thika e kuzhinës, ende e përgjakur.

Gruaja pohoi se ishte grindur me shokun e saj për motive të dobëta deri sa arriti ta godiste disa herë me thikë.

47-vjeçari u shoqërua në urgjencë për të kuruar plagët, që ishin sipërfaqësore, ndërsa shqiptarja u denoncua për plagosje.

An Albanian woman was escorted by the police after she stabbed her boyfriend after a quarrel.

The event took place last night in Bologna, yesterday evening.

The man, a 47-year-old Italian, managed to get out on the street and seek police help. Police officers arrived at the scene and entered the apartment and found the woman, 40 years old, sitting at the table in the kitchen, still shocked.

There was also the kitchen knife, still bloody.

The woman claimed that she had quarreled with her friend for weak motives until she managed to stab him several times.

The 47-year-old was escorted to the emergency room to heal the wounds, which were superficial, while the Albanian woman was reported for injuries.