Një e re që ushqeu pëllumbat me sallamin vegan që po konsumonte ka mbetur pa fjalë pasi u gjobit me 150 £.

Kerris Fenn, 22 vjeç, u kap nga “policia e mbeturinave” kur po shqente me një pjesë të drekës së saj një grup pëllumbash që iu mblodhën rreth këmbëve.

Fenn, e cila ishte për qejf në Manchester tha se momenti i ëmbël me shpendët i ka kushtuar jo pak për shkak se ndoti mjedisin.

Ajo tha:

Kjo është dreka më e shtrenjtë që kam paguar ndonjëherë.
Ajo tregoi se policia i tha se ishte duke vepruar kundër rregullave dhe u gjobit me 150 pound ndërsa iu kërkua të nxitojë pagesën për të përfituar një ulje.

A young woman who fed the pigeons with the vegan sausage she was consuming was left speechless after being fined 150 150.

Kerris Fenn, 22, was apprehended by “garbage police” when she was tearing up with a portion of her lunch a group of pigeons that gathered around her legs.

Fenn, who was having fun in Manchester, said that the sweet moment with the birds cost him a lot because it polluted the environment.

She said:

This is the most expensive lunch I have ever paid for.
She testified that police told her she was acting against the rules and were fined 150 150 while being asked to rush the payment to benefit from a discount.