Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit ka publikuar pamje tronditëse nga konflikti i armatosur me Armeninë në rajonin e Karabakhut.

Siç duket në video, një dron është duke vëzhguar ushtarët armenë teksa shkarkojnë një kamion në bazën e tyre ushtarake.

Një moment droni qëllon duke shkatërruar kamionin, ndërsa në fund duken të vdekur një numër i madh ushtarësh.

Armenia ka akuzuar Turqinë se është ajo që po mbështet me dron Azerbajxhanin.

Në katër ditë luftime në Nagorno Karabakh raportohet të jenë vrarë një numër i madh ushtarësh dhe civilësh.

The Ministry of Defense of Azerbaijan has published shocking images from the armed conflict with Armenia in the Karabakh region.

As seen in the video, a drone is watching Armenian soldiers unloading a truck at their military base.

One moment the drone fires destroying the truck, while in the end a large number of soldiers appear to be dead.

Armenia has accused Turkey of being the one supporting the drone with Azerbaijan.

A large number of soldiers and civilians are reported to have been killed in four days of fighting in Nagorno-Karabakh.