Ka ndërruar jetë në moshën 49-vjeçare farmacisti i njohur Agron Spahia. Lajmi është bërë me dije nga ana e Urdhërit të Infermierëve, të cilët me anën e një postimi në rrjete sociale kanë shprehur ngushëllimet për miqtë dhe familjarët e të ndjerit.

Mësohet se Spahiu pak kohë më parë kishte fituar betejën me koronavirusin, por është ndarë nga jeta ditën e djeshme në mënyrë të papritur.

Agron Spahiu shkollën e mesme e kreu në Peshkopi në vitet 1987 – 1991. Në vitet 1991-1996 ndoqi studimet e larta në Fakultetin e Mjekësisë, dega stomatologji. Më pas vazhdoi studimet e larta në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, dega Farmaci, ku u diplomua në vitin 2010. Aktualisht Agroni ushtronte profesionin e farmacistit në aktivitetin e tij privat, Farmaci Spahiu.

Postimi i plotë:

Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen e parakohshme nga jeta të mikut dhe kolegut tonë Agron Spahiu.

Agroni lindi më 16 korrik 1972 në qytetin e Peshkopisë. Shkollën e mesme e kreu në vendin e tij të lindjes në vitet 1987 – 1991. Në vitet 1991-1996 ndoqi studimet e larta në Fakultetin e Mjekësisë, dega stomatologji. Më pas vazhdoi studimet e larta në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, dega Farmaci, ku u diplomua në vitin 2010. Aktualisht Agroni ushtronte profesionin e farmacistit në aktivitetin e tij privat, Farmaci Spahiu.

Ndarja nga jeta në mënyrë të papritur e Agronit është një dhimbje e madhe për dy fëmijët e tij, për prindërit, familjarët, miqtë, kolegët dhe të gjithë të afërmit.

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë iu shpreh ngushëllimet e sinqerta fëmijëve, prindërve, familjarëve dhe të afërmve dhe ndan dhimbjen me ta për këtë ikje të parakohshme të tij.

U prehsh në paqe Goni!

Përcjellja e Agronit për në banesën e fundit do të bëhet ditën e dielë, në orën 14:00, në varrezat e Tufinës. Homazhet në nder të tij do të mbahen në orën 09:00 me 14:00, tek restorant Ija pranë oxhakut.

Well-known pharmacist Agron Spahia passed away at the age of 49. The news was announced by the Order of Nurses, who through a post on social networks have expressed their condolences to the friends and relatives of the deceased.

It is learned that Spahiu had recently won the battle with the coronavirus, but passed away suddenly yesterday.

Agron Spahiu completed high school in Peshkopi in the years 1987-1991. In the years 1991-1996 he attended higher studies at the Faculty of Medicine, branch of dentistry. Then he continued his higher studies at the University of Tirana, Faculty of Medicine, branch Pharmacy, where he graduated in 2010. Currently Agron practiced the profession of pharmacist in his private activity, Pharmacy Spahiu.

Full post:

With deep sorrow we announce the premature separation from the life of our friend and colleague Agron Spahiu.

Agron was born on July 16, 1972 in the city of Peshkopi. He finished high school in his native country in the years 1987-1991. In the years 1991-1996 he attended higher studies at the Faculty of Medicine, branch of dentistry. Then he continued his higher studies at the University of Tirana, Faculty of Medicine, branch Pharmacy, where he graduated in 2010. Currently Agron practiced the profession of pharmacist in his private activity, Pharmacy Spahiu.

Agron’s sudden separation from life is a great pain for his two children, for parents, family, friends, colleagues and all relatives.

The Order of Pharmacists of Albania expresses its sincere condolences to the children, parents, family and relatives and shares the pain with them for this untimely departure.

Rest in peace Goni!

Agron will be escorted to the last apartment on Sunday, at 14:00, in the Tufina cemetery. Tributes in his honor will be held at 09:00 to 14:00, at the restaurant Ija near the fireplace.