Një plagosje me armë zjarri ka ndodhur në Tapizë, Krujë. Një 35-vjeçar ka shkuar në spital i plagosur me armë zjarri.

Të shtëna me armë janë raportuar pasditen e kësaj mërkure në Tapizë, ku një person ka mbetur i plagosur. Nga burime zyrtare një një 35-vjeçar i identifikuar me inicialet E.K, ka mbërritur në spital i plagosur me armë zjarri.

5 persona janë shoqëruar në polici, të cilët mendohet se mund të kenë dijeni rreth kësaj ngjarjeje. Kjo ngjarje është e mbuluar me mister, ku informacionet që vijnë lidhur me këtë plagosje janë shumë të pakta. Nga informacionet paraprake, mësohet se 35-vjeçari nuk ka qenë shenjestra, të paktën kështu ka deklaruar ai, por pritet të mësohet më shumë në vijim.

“Më datë 04.11.2020, rreth orës 15:20, në Tapizë, Krujë, në rrethana ende të paqarta, dyshohet se është plagosur me armë zjarri, shtetasi E. K., 35 vjeç, i cili ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve, jashtë rrezikut për jetën. Forcat “Shqiponja” dhe shërbimet e tjera të Policisë Krujë, kanë shoqëruar në ambientet e Policisë 5 shtetas të cilët mund të kenë dijeni rreth ngjarjes. Grupi hetimor nën drejtimin e Prokurorisë ndodhen në vendngjarje dhe vijojnë punën për zbardhjen e ngjarjes dhe identifikimin e autorit”, njofton policia.

A gunshot wound occurred in Tapiza, Kruja. A 35-year-old man went to the hospital wounded with a firearm.

Gunshots were reported this Wednesday afternoon in Tapiza, where one person was injured. According to official sources, a 35-year-old man identified with the initials E.K, arrived at the hospital wounded with a firearm.

5 people were escorted to the police, who are thought to be aware of this event. This event is shrouded in mystery, where the information that comes about this injury is very scarce. From the preliminary information, it is learned that the 35-year-old was not the target, at least so he stated, but it is expected to learn more in the following.

“On 04.11.2020, around 15:20, in Tapiza, Kruja, in still unclear circumstances, it is suspected that the citizen EK, 35 years old, who is in the hospital under the care of doctors, was wounded with a firearm, out of danger “Eagle” forces and other services of the Kruja Police, have accompanied to the Police premises 5 citizens who may have knowledge about the event.The investigative group under the direction of the Prosecution are at the scene and continue the work to clarify the event and identify of the author “, the police announces.