Mëngjesin e sotëm rreth është qëlluar me armë zjarri në parkingun e një hoteli në Tushemisht.

Mëngjesin e sotëm rreth orës 05:00 është qëlluar me armë zjarri në parkingun e një hoteli në Tushemisht.

Sipas dyshimeve, është qëlluar në drejtim të disa mjeteve të parkuara, duke iu shkaktuar dëme materiale. Akoma nuk dihen arsyet e kësaj ngjarjeje.

Policia po punon për identifikimin e kapjen e autorëve si dhe sqarimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.

This morning, a firearm was fired in the parking lot of a hotel in Tushemisht.

This morning around 05:00 a firearm was fired in the parking lot of a hotel in Tushemisht.

According to the suspicions, he was shot in the direction of some parked vehicles, causing material damage. The reasons for this event are still unknown.

Police are working to identify and apprehend the perpetrators as well as fully clarify the circumstances of the event.