Të shtëna me armë zjarri janë regjistruar mbrëmjen e sotme në qendër të qytetit të Shkodrës.

Raportohet se forca të shumta policie kanë mbërritur në vendin e ngjarjes.

Ende nuk ka informacione nëse ka të lënduar, ndërkohë në zonë është vendosur një perimetër sigurie.

Deri më tani nuk ka komunikatë zyrtare nga Policia e Shkodrës rreth shkaqeve dhe rrethanave të ngjarjes.

Gunshots were recorded tonight in the center of the city of Shkodra.

Numerous police forces have reportedly arrived at the scene.

There is still no information if there are any injured, while a security perimeter has been set up in the area.

So far, there is no official statement from the Shkodra Police about the causes and circumstances of the event.