Ish-konkurentja e emisionit të njohur të përputhjes së çifteve, Shqipe Hysenaj ka “goditur” sërish.

Shqipja i është rithyer sulmeve ndaj konkurrentëve që janë ende në emision.

Kujtojmë se kjo e fundit ditën e djeshme postoi një mesazh zanor i cili mund të konsiderohet si “bombë”.

Mesazhin në fjalë, ia kishte dërguar Andi kur ajo u përjashtua emisioni.

Por, siç duket ajo nuk di të ndalet dhe ditën e sotme ka paralajmëruar se do të bëjë një tjetër publikim të dielën, por këtë herë për Tean.

Më konrketisht, Shqipja ka postuar një “Instastory” ku ka shkruar se:

O nuse mos kujto se të kam harruar. Të dielën do dalësh me fishekzjarre.

Former competitor of the well-known couple matching show, Shqipe Hysenaj has “hit” again.

Albanian has resumed attacks on competitors who are still on the show.

Recall that the latter yesterday posted a voice message which can be considered a “bomb”.

The message in question was sent to Andy when she was excluded from the show.

But, apparently she does not know how to stop and today she has announced that she will make another publication on Sunday, but this time for Tean.

More specifically, Shqipja posted an “Instastory” where he wrote that:

O bride do not remember that I have forgotten you. On Sunday you will come out with fireworks.