Këto janë pamjet nga aksidenti i rëndë me makinë i sportistit të njohur të golfit, Tiger Woods.

Automjeti me të cilën po udhëtonte sportisti ka pësuar dëme të mëdha. Ndërkohë nuk dihen ende shkaqet e aksidentit.

45-vjeçari është nxjerrë nga mbetjet e makinës nga foca të shumta zjarrësikëse dhe mjekësh.

Raportohet se 15 herë kampioni i golfit është dërguar me urgjencë në spital dhe po merr trajtimin e nevojshëm.


These are the footage from the serious car accident of the famous golf athlete, Tiger Woods.

The vehicle in which the athlete was traveling has suffered major damage. Meanwhile, the causes of the accident are still unknown.

The 45-year-old was pulled from the wreckage of the car by multiple fire seals and doctors.

It is reported that 15 times the golf champion has been rushed to hospital and is receiving the necessary treatment.